Recept 55***** (1 stem)

Kalkoengebraad met hartige groentjes

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Het gebraad inwrijven met de mosterd, de paprika’s schillen en fijnsnijden, alsook de ajuinen en de look,de wortelen schillen en in even grote stukjes versnijden, fond opwarmen.
  3. Bereiding:
  4. De boter laten smelten en het gebraad hierin langs alle kanten aanbraden, het gebraad uit de pan h alen en de fijngehakte groenten aanstoven tot ze glazig zijn en kruiden met zout en de peper, blussen met de fond en het brik tomato, heel even laten sudderen en dan de wijn toevoegen met de tijm en laurier even zachtjes laten sudderen en dan afkruiden met de overige kruiden en basamico naar smaak.
  5. Suggestie:
  6. Opdienen met tagliatelli. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mieke62 op 16 juli 2013 om 13u37

heerlijk gewoon!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie