Recept 05 (0 stemmen)

Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

kip

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  2. Laat het vlees gedurende 2-3 minuten aan beide kanten in een beetje Solo Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminiumfolie rusten.
  3. Giet het limoensap, de groene schil, het paprikapoeder en een scheutje water in de pan en laat inkoken. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en meng goed.
  4. Laat het vlees in de saus opwarmen.
  5. Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie, peper en zout.
Tip

Schik de salade en het vlees en enkele partjes tomaat op de borden en lepel er de saus op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie