use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalkoenbroodjes met dille
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalkoenbroodjes met dille

Kalkoenbroodjes met dille

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 200 ml Amora Fijne Kruiden vinaigrette
  • 1 ui (in fijne ringen gesneden)
  • blaadjes sla
  • 200 g kalkoenfilet (in stukjes gesneden)
  • 1 kl mosterd
  • zwarte peper
  • 4 pitabroodjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de stukjes kalkoenfilet in een pan met de Solo.
  2. Vermeng de vinaigrette met de de mosterd en de zwarte peper .
  3. Meng de stukjes kalkoen en de ui er doorheen.
  4. Schik de sla en dan het vlees op de broodjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.