KALKOEN MET CITROEN EN SPAGHETTI MET COURGETTEN

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. bestrooi de kalkoenlapjes met wat bloem en kruid met peper en zout. Bak ze in een pan met wat boter en doe er een sjalotje en lookteentje bij. Snij de tomaten in vieren en haal er de pitten uit; Snij de rest in ruwe blokjes en doe ze bij het vlees. Blus met een scheutje witte wijn. Laat pruttelen met het deksel op de pan en doe er het sap van een halve citroen en wat peterselie over
  2. snij de courgette met een mandoline of dunschiller in fijne sliertjes. Kook de paste, doe er op het einde van de kooktijd de sliertjes courgette kort bij en giet af, overgiet met een scheutje olijfolie
  3. Rol de spaghetti rond een vork en leg ze op een bord. Serveer met een kalkoenlapje en overgiet met de saus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?