Recept 55***** (2 stemmen)

Kalkoen in kokossaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - snij de kalkoensteaks (ca 600gr) in repen en meng goed met de honing
  2. - snipper de sjalotten
  3. - snij de champignons in schijfjes en de zongedroogde tomaten in reepjes
  4. - laat de ananasblokjes uitlekken, hou wat van het sap apart
  5. - verhit de olie in de wok en roerbak de kalkoen ca 5 min, neem uit de wok en hou warm
  6. - laat de kruidenboter smelten in de wok en roerbak de sjalot in ca 2 min glazig
  7. - voeg de champignons toe en doe er na enkele min ook de zongedroogde tomaten bij, roerbak nog ca 2 min
  8. - zet het vuur laag en voeg de kokosmelk toe, laat 2 min zachtjes koken, kruid met kerriepoeder, peper en zout
  9. - zet het vuur uit en voeg de ananasstukjes en de kalkoen toe, samen met wat ananassap
  10. Serveer met rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?