Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - snij de kalkoensteaks (ca 600gr) in repen en meng goed met de honing
  2. - snipper de sjalotten
  3. - snij de champignons in schijfjes en de zongedroogde tomaten in reepjes
  4. - laat de ananasblokjes uitlekken, hou wat van het sap apart
  5. - verhit de olie in de wok en roerbak de kalkoen ca 5 min, neem uit de wok en hou warm
  6. - laat de kruidenboter smelten in de wok en roerbak de sjalot in ca 2 min glazig
  7. - voeg de champignons toe en doe er na enkele min ook de zongedroogde tomaten bij, roerbak nog ca 2 min
  8. - zet het vuur laag en voeg de kokosmelk toe, laat 2 min zachtjes koken, kruid met kerriepoeder, peper en zout
  9. - zet het vuur uit en voeg de ananasstukjes en de kalkoen toe, samen met wat ananassap
  10. Serveer met rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?