Altijd weten wat je gaat eten?
Kalkoen in kokossaus
Bereidingswijze
- - snij de kalkoensteaks (ca 600gr) in repen en meng goed met de honing
- - snipper de sjalotten
- - snij de champignons in schijfjes en de zongedroogde tomaten in reepjes
- - laat de ananasblokjes uitlekken, hou wat van het sap apart
- - verhit de olie in de wok en roerbak de kalkoen ca 5 min, neem uit de wok en hou warm
- - laat de kruidenboter smelten in de wok en roerbak de sjalot in ca 2 min glazig
- - voeg de champignons toe en doe er na enkele min ook de zongedroogde tomaten bij, roerbak nog ca 2 min
- - zet het vuur laag en voeg de kokosmelk toe, laat 2 min zachtjes koken, kruid met kerriepoeder, peper en zout
- - zet het vuur uit en voeg de ananasstukjes en de kalkoen toe, samen met wat ananassap
- Serveer met rijst.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?