Kalkoen in de oven met gebakken tarwe

Mmm… wat smaakt zo'n lekkere kalkoenrollade toch echt altijd. Voor dit recept doe je er wat gebakken tarwe bij: een superlekker bijgerecht.

4 (4)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe alle groenten in een ovenschaal en besprenkel met Solo Vloeibaar. Verkruimel een bouillonblokje over de groenten en meng goed door elkaar. Doe enkele salieblaadjes tussen de groenten en schik de kalkoenrollade in het midden (tussen de groenten). Zet in een oven van 180° gedurende 1 uur. Schep af en toe de groenten om. Kook ondertussen de tarwe gaar in een bouillon van groenten (=> 1 l bouillon van groenten = 1 l water + 2 bouillonblokjes). Stoof de pijpajuintjes gaar in een beetje Solo Bakken en Braden en laat de tarwe even meebakken. Breng op smaak met peper van de molen.

Tip

Maak je eigen ding van deze kalkoen in de oven

Geen fan van raapjes of courgette? Ook tal van andere groenten smaken superlekker bij deze kalkoen in de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?