Altijd weten wat je gaat eten?
Kalfszwezerik met broccoli en bospaddestoelen
-
1 kg kalfszwezerik
-
300 g bospaddestoelen
-
1 blokje Knorr Finesse groenten
-
3 dl kalfsfond
-
Zout
-
-
900 g broccoli
-
peper
Bereidingswijze
- Kook de kalfszwezeriken in water met het bouillon blokje .
- Laat ze afkoelen , pel zel en snijd ze in plakjes.
- Bak ze krokant in de pan .
- Kook de broccoli beetgaar in ruim kokend gezouten water.
- Maak de bospaddestoelen schoon met een borstel (enkel wassen als het echt nodig is).
- Snijd de paddestoelen door en bak even aan in de Solo.
- Wanneer de bospaddestoelen klaar zijn, de broccoli erbij doen en dit alles even door elkaar halen.
- Serveer het geheel met de kalfszwezeriken in een diep bord of schaaltje.
- Smaak alles af met peper en zout.
- Kook de kalfsfond op en serveer deze op het laatste moment over de kalfszwezeriken en smaak de fond even af met peper en zout.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?