Recept 05 (0 stemmen)

Kalfsrolletjes met gekookte hesp (involtini)

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Sla de kalfslapjes zo plat mogelijk, of laat dit doen door de slager, ze moeten wel alle vier gelijke dikte hebben.
  2. Snij de kaas in fijne plakjes.
  3. Leg op ieder kalfslapje enkele spinazieblaadjes of snijbiet, een plakje gekookte hesp, 1 el rozijnen en een paar plakjes kaas.
  4. Rol de kalfslapjes op en steek ze vast met een prikker.
  5. Smelt enkele eetlepels solo in een pan en bak de vleesrolletjes rondom bruin, kruiden met pezo.
  6. Blus de pan met de witte wijn, zet een deksel op de pan en laat op een matig vuur verder garen.
  7. Als de involtini gaar zijn, rijkelijk bestrooien met gehakte peterselie en opdienen met aardappelpuree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie