Kalfsrib-eye met cantharellen en truffeljus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°
  2. Snij alle groenten in stukjes van 1.5 cm.kruid het vlees af met de kruiden.
  3. Braad het vlees +/- 10 min aan in een pan en zet het daarna in de oven op 70°.
  4. Als het vlees klaar is, pak het in aluminiumfolie en laat het op een warme plek rusten.
  5. Blus de rest van de braadslee af met witte wijn en voeg de kalfsjus toe. Laat dit tot ongeveer de helft inkoken en schenk het door een zeef;
  6. Voeg hierbij de cantharellen en laat 6 minuten verder inkoken.Voeg als laatste een klontje boter toe.
  7. Snij de rib-eye in dunne plakjes en serveer dit gerecht met bijvoorbeeld seizoensgroenten. Schaaf als laatste de witte truffel over het gerecht.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?