Recept 05 (0 stemmen)

Kalfsragout

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de groenten fijn
  2. Bak de uien aan in een beetje boter in de kookpot
  3. Zodra de uien goudgeel zien voeg je het vlees toe en als het vlees is dichtgeschroeid, bevochtig je het met de kalfsfond en de kruiden
  4. Laat zachtjes sudderen ged. een klein uurtje (naargelang de grootte van de vleesblokjes)
  5. Kook de rest van de groenten beetgaar in gezouten water.
  6. Als het vlees mals is voeg je de room toe en laat je alles nogmaals doorkoken en breng je op smaak met peper en zout.
  7. Voeg de balletjes, samen met de groentjes toe.
  8. Eventueel kan de saus bij gebonden worden met maïzena en de saus mag eventueel blanker gemaakt worden met melk.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie