Kalfsmedaillons met paddestoelen & aardappelkoekjes

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Aardappelkoekjes : Aardappelen koken, pureren en mengen met de kaas kruiden en eidooiers. Daarvan ronde schijven vormen van 6 cm doorsnede en 1.5 cm dikte. Laten afkoelen
  2. Champignons in schijven en oesterzwammen in reepjes verdelen.
  3. Vlees aanbakken en kruiden . Uit de pan halen.
  4. In dezelfde pan sjalotje aanstoven, champignons en oesterzwammen bakken.
  5. Sojasaus, room,melk en kruiden toevoegen. Laten inkoken ,eventueel binden.
  6. Vlees in een beboterde ovenschaal schikken , saus erover verdelen
  7. 20 minuten bakken in oven op 200°c
  8. Aardappelschijven door bloem wentelen en bakken in olie
  9. Bestrooi de vleesschotel met bieslook

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?