Recept 45**** (8 stemmen)

Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

kalfsmedaiaillon

tijd
20 min
prijs
Hoge kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout.
  2. Warm de Solo in een pan.
  3. Kleur het vlees aan beide kanten, laat ze bakken en deglaceer ze met de calvados.
  4. Flambeer het kalfsvlees en schik het op de borden en hou het warm.
  5. Giet de light room in de pan met de jus en Calvados en voeg de in plakjes gesneden champignons toe.
  6. Laat de saus inkoken totdat ze een siroopachtige textuur krijgt.
  7. Lepel over het vlees.
  8. Dien de kalfsmedaillons op met aardappelpuree en wat seizoengroenten of in kwartjes gesneden gebakken fruit.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kiaraken op 19 november 2010 om 16u27

heel lekker al eens uitgeprobeert voor met de feestdagen;

Hoeveel sterren geef jij dit recept?