Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge

9 (9)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout.
  2. Warm de Solo in een pan.
  3. Kleur het vlees aan beide kanten, laat ze bakken en deglaceer ze met de calvados.
  4. Flambeer het kalfsvlees en schik het op de borden en hou het warm.
  5. Giet de Solo Crèmefine Cuisine in de pan met de jus en Calvados en voeg de in plakjes gesneden champignons toe.
  6. Laat de saus inkoken totdat ze een siroopachtige textuur krijgt.
  7. Lepel over het vlees.
  8. Dien de kalfsmedaillons op met aardappelpuree en wat seizoengroenten of in kwartjes gesneden gebakken fruit.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kiaraken op 19 november 2010 om 17u27

heel lekker al eens uitgeprobeert voor met de feestdagen;

Hoeveel sterren geef jij dit recept?