Ingrediënten voor 4 personen
- 4 tomaten
- peper en zout
- takjes tijm of rozemarijn
- 400 g tagliatelle
- 3 sjalotjes, in dunne plakjes
- takjes verse salie
-
50 g Solo
- 600 g kalfslever
- bloem
- 4 eetlepels balsamicoazijn
Bereidingswijze
- Snijd de tomaten in 2 kruid met peper en zout en tym of rozemarijn en grill ze 10 minuten.
- Kook ondertussen de pasta beetgaar.
- Stoof de sjalotten met de salie in een eetlepel hete Solo.
- Kruid de lever met peper en zout en haal door de bloem.
- Bak ze in hete Solo ( de binnekant mag roze blijven ) en laat enkele minten rusten.
- Voeg 4 eetlepels balsamicoazijn in de pan toe en werk verder af met een beetje Solo.
- Schik de lever op een bedje pasta en werk af met de saus.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door genek op 12 september 2009 om 19u51
er is iets mis met het recept van kalfslever met balsamicojus jeske
Hoeveel sterren geef jij dit recept?