Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle

3 (3)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in 2 kruid met peper en zout en tym of rozemarijn en grill ze 10 minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  3. Stoof de sjalotten met de salie in een eetlepel hete Solo.
  4. Kruid de lever met peper en zout en haal door de bloem.
  5. Bak ze in hete Solo ( de binnekant mag roze blijven ) en laat enkele minten rusten.
  6. Voeg 4 eetlepels balsamicoazijn in de pan toe en werk verder af met een beetje Solo.
  7. Schik de lever op een bedje pasta en werk af met de saus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door genek op 12 september 2009 om 17u51

er is iets mis met het recept van kalfslever met balsamicojus jeske

Hoeveel sterren geef jij dit recept?