Recept 45**** (1 stem)

Kalfslapje met asperges en basmatirijst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vlees

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de rijst koken met wat zout en afwerken met gestoofde ajuin. De kalflapjes in de bloem wentelen, bakken in boter, de in partjes gesneden champignons toevoegen en kruiden met peper en zout. Blussen met een geut witte wijn, wat aspergevocht en de room. Laten inkoken en eventueel op smaak brengen. Schik het vlees op het bord en overgiet met de saus, schik de warme asperges en rijst erbij en werk af met de gehakte peterselie. Buiten het aspergeseizoen kunnen deze vervangen worden door schorseneren.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cowgirltje1978 op 11 mei 2014 om 18u24

lekker receptje, reuze meegevallen hier...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie