Recept 05 (0 stemmen)

Kalfsgoulash

Dit is een recept van

tijd
100 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bal het spek met de ui en knoflook zachtjes bruin.
  2. Roer de tomatenpuree, paprikapoeder en komijn erdoor en bak nog 1 minuut.
  3. Voeg de tomaat, bouillon en zout en peper naar smaak toe en breng dit aan de kook.
  4. Leg de stukken vlees in de stoomovenpan en schenk de tomatenbouillon erover.
  5. Schuif de stoomovenpan in de stoomoven en schakel de temperatuur in op 100C en de tijd 90 minuten.
  6. Stoom het vlees gaar
  7. Serveer het vlees in de saus in diepe warme borden. Lekker met rijst en snijbonen of peultjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?