Kalfsgoulash op z'n Hongaars

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij kalfsvlees in blokjes en wentel in de cajunkruiden.
  2. Verwarm kalfsfond en voeg vlees toe.
  3. Laat 45 minuten garen op zacht vuurtje.
  4. Sij alle groenten in grove stukken en voeg toe aan het vlees.
  5. Voeg ook tomatenpuree toe.
  6. Laat nog 30 minuten stoven.
  7. Zet vuur af en laat indien het toelaat de goulash 1 nachtje rusten.
  8. Neem wat koude fond uit de pot en meng met de maizena.
  9. Verwarm goulash. Dik saus in.
  10. Ontvel en ontpit de tomaat, snij ze in 6 stukken en voeg deze op 't laatste toe.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Jiri op 25 december 2012 om 15u39

Zeer lekker !!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?