Kalfsblokjes met tomaatspiesjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Meng deze met de Solo Vloeibaar, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  2. Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de ui-marinade en draai ze geregeld om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  3. Verhit de grill of de grillpan. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze geregeld omdraait.
  4. Serveertips
  5. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
  6. Variaties
  7. Serveer met een knapperige sla en een frisse vinaigrette.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?