Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kleine ui
- 1 laurierblad
- 5 eetlepels Solo Vloeibaar
- 3 salieblaadjes
- 2 eetlepels droge witte wijn
- zout & peper
- 300 g kalfsvlees, in blokjes
- 4 takjes rozemarijn
- 300 g kerstomaten
Bereidingswijze
- Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Meng deze met de Solo Vloeibaar, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
- Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de ui-marinade en draai ze geregeld om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
- Verhit de grill of de grillpan. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze geregeld omdraait.
- Serveertips
- Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
- Variaties
- Serveer met een knapperige sla en een frisse vinaigrette.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?