Recept 45**** (5 stemmen)

Kalfsblanquette op grootvaders wijze

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de stukken vlees bruin in een pan op hoog vuur.
  2. Stoof de uien, de prei, de wortelen in een grote pot.
  3. Voeg het gebakken vlees erbij.
  4. Zet alles onder met kippenbouillon
  5. voeg peper en zout naar eigen smaak , laurier en thym toe
  6. Breng het geheel aan de kook en laat het daarna ruim 90 min op een laag pitje pruttelen met het deksel op depot. Regelmatig even controleren en omroeren.
  7. Smeer de boterham in met de mosterd en voeg toe.
  8. Laat ruim nog een nog een 30 min verder pruttelen op een klein vuur.
  9. Eventueel het geheel wat indikken met wat maizena.Lekker met gekookte aardappelen of met rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie