Altijd weten wat je gaat eten?
Kalfsbiefstuk met druiven in muscaatsaus
Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 500 g witte druiven
- 3 dl muscaatwijn
- 30 g boter
- 8 kalfsoesters ca. 130 g p/s
- 3 dl kalfsfond
- Zout
- Peper
- Bereiding:
- Van druiven velletjes en pitjes verwijderen
- Sap opvangen
- Wijn bij sap schenken, druiven erin leggen
- In pan boter verhitten
- Kalfsoesters aan elke kant ca. 4 minuten bakken
- Warmhouden
- Wijn-sap boven pan zeven en aanbaksels losroeren
- Laten inkoken tot ca. 1 dl
- Kalfsfond toevoegen
- Laten inkoken tot sausdikte
- Saus zeven en op smaak brengen met zout en peper
- Druiven in saus opwarmen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?