Kalfsbiefstuk met druiven in muscaatsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 500 g witte druiven
  3. 3 dl muscaatwijn
  4. 30 g boter
  5. 8 kalfsoesters ca. 130 g p/s
  6. 3 dl kalfsfond
  7. Zout
  8. Peper
  9. Bereiding:
  10. Van druiven velletjes en pitjes verwijderen
  11. Sap opvangen
  12. Wijn bij sap schenken, druiven erin leggen
  13. In pan boter verhitten
  14. Kalfsoesters aan elke kant ca. 4 minuten bakken
  15. Warmhouden
  16. Wijn-sap boven pan zeven en aanbaksels losroeren
  17. Laten inkoken tot ca. 1 dl
  18. Kalfsfond toevoegen
  19. Laten inkoken tot sausdikte
  20. Saus zeven en op smaak brengen met zout en peper
  21. Druiven in saus opwarmen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?