Kalfsbiefstuk met druiven in muscaatsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 500 g witte druiven
  3. 3 dl muscaatwijn
  4. 30 g boter
  5. 8 kalfsoesters ca. 130 g p/s
  6. 3 dl kalfsfond
  7. Zout
  8. Peper
  9. Bereiding:
  10. Van druiven velletjes en pitjes verwijderen
  11. Sap opvangen
  12. Wijn bij sap schenken, druiven erin leggen
  13. In pan boter verhitten
  14. Kalfsoesters aan elke kant ca. 4 minuten bakken
  15. Warmhouden
  16. Wijn-sap boven pan zeven en aanbaksels losroeren
  17. Laten inkoken tot ca. 1 dl
  18. Kalfsfond toevoegen
  19. Laten inkoken tot sausdikte
  20. Saus zeven en op smaak brengen met zout en peper
  21. Druiven in saus opwarmen

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?