Recept 05 (0 stemmen)

Kalfs- en tomaatspiesjes

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Meng deze met de Bertolli Extra Vergine olijfolie, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  2. Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de uimarinade en draai ze regelmatig om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  3. Verhit de grill of de grillpan. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze regelmatig omdraait.
  4. Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Tip

Serveer met een knapperige sla en een frisse Bertolli mayonaise dressing.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie