Recept 55***** (4 stemmen)

Kabeljauwtaartje

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Boter de taartvormpjes in met solo vloeibaar en bekleed ze met het kruimeldeeg.
  3. Prik de bodem in met een vork en bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Kuis de prei, lente-uitjes en venkel en snij in ringen en kleine stukjes.
  5. Snij de ham in reepjes.
  6. Stoof de groenten glazig in wat solo en kruid met pezo.
  7. Klop de eieren los met de room en kruid met pezo.
  8. Meng de gestoofde groenten met het ei-roommengsel en voeg ook de hamreepjes toe.
  9. Verdeel 3/4 van het mengsel in de taartvormpjes.
  10. Snij de kabeljauw in blokjes en leg ze in de taartvormpjes.
  11. Verdeel de rest van het ei-roommengsel over de kabeljauw en bestrooi met geraspte gruyère.
  12. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  13. Dien op met een frisse salade met partjes tomaat en vers stokbrood.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie