Recept 05 (0 stemmen)

Kabeljauwschotel met aardappel en ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotel

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 220°C . verhit 2 kookpotten met water tot het kookpunt. Was de aardappelen en kook ze in de schil in licht gezouten water gaar. Pel ze en snij ze in schijven. Pocheer de vis gedurende 8 minuten in bijna kokend water. Pel de uien en snipper ze fijn. Verhit de vetstof in een pan en fruit de ui glazig. Bestrijk een ovenschaal met vetstof en bedek de bodem met aardappelschijfjes. Leg hierop een laag ui en vervolgens een laag vis. Ga zo verder tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Meng de room met de uierdooier, peper en zout en verdeel over de schotel. Gratineer 5 tot 6 minuten in de oven.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie