Recept 05 (0 stemmen)

Kabeljauwhaasje op zijn Vaams

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor 4 personen : ontdooi 4 kabeljauwhaasjes. Strijk elk stukje in met dillemosterd en strooi er een laagje persillade en een beetje paneermeel op. Gaar de vis in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 15 min. Zet de vis de laatste 5 min onder de grill. Warm de aardappelpuree met fijne kruiden op zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Warm ook de dillesaus al roerend op. Schik de vis op de aardappelpuree en lepel er de saus rond.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie