Recept 05 (0 stemmen)

Kabeljauwhaasje met zoetzure tomaatjes en basilicum

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. ° tomaatjes spoelen, drogen en bakken in de goeie boter tot de huid gaat scheuren.
  2. ° bestrooien met de suiker en laten karameliseren
  3. ° de pan van het vuur halen en blussen met aceto balsamico en uit de pan halen
  4. ° Kabeljauwhaasje ondertussen bakken in de pan
  5. ° kalfsfond inkoken, kabeljauwhaasje en tomaatjes toevoegen
  6. ° afwerken met versneden basilicum
  7. ° warm opdienen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie