KABELJAUWHAASJE MET ZEEKRAAL

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. spoel de zeekraal met koud water en snij er het harde uiteinde af. Snij de kabeljauwhaasjes in 2 gelijke stukken
  2. schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
  3. snij de kerstomaten in 2
  4. snipper het knoflook fijn
  5. bereiding
  6. kook de stukken aardappelen 20 minuten gaar in lichtgezouten kokend water. Giet af pureer en roer er de kruidenkaas onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout
  7. giet de visfond in een kookpot en leg er de stukken kalbeljauw naast elkaar in. Pocher 10 minuten
  8. verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de zeekraal en de halve kerstomaten toe en roerbak 3 minuten op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?