Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kabeljauwhaasjes van 150 gr elk
- 1 blikje roze zalm van 213 gr
- 2-3 el kappertjes uitgelekt
- 3 el halvanaise
- 2 el magere kwark
- 2 bosuitjes in ringetjes
- 1 volle el gesnipperde peterselie( bewaar wat ter garnering)
- 1 el olijfolie
- peper en zout uit demolen
Bereidingswijze
- Laat de zalm goed uitlekken en verwijder eventuele graatjes en velletjes.
- Pureer de vis met 1 bos uitje , kappertjes, mayonaise, kwark en peterselie in de keukenmachine of met de staafmixer en zet opzij.
- Wrijf de kabeljauwhaasjes in met goede olie en bestrooi met peper en zout.
- Bak ze bruin en gaar in een anti aanbak pan of leg ze ca 10 min onder de gril afhankelijk van de dikte.
- Serveer de zalm-kappertjessaus op en naast de vis. Bestrooi met ringetjes bos ui en peterselie.
- Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Of met tagliatelle i.p.v aardappeltjes.
- Tip: Hou je niet van kappertjes, dan kun je deze vervangen door een middelgrote augurk.
- Eigen recept en foto.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?