Kabeljauwhaasje met tagliatelle en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. bak 400 Gr verse spinazie 5 MIN. in een pan met 4 EL olijfolie. Kruid met peper, zout, nootmuskaat en knoflookpoeder. Voeg geleidelijk aan 300GR mascarpone en 3 DL melk toe en laat 10 MIN. zachtjes garen tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid intussen 600GR kabeljauwhaasje met viskruiden en wentel de vis in wat bloem. Bak 8 MINUTEN in 1 EL olijfolie en draai halverwege om. Meng de spinazie met gekookte tagilatelle en werk af met geraspte parmezaan en fijngesnipperde peterselie

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?