Recept 45**** (1 stem)

Kabeljauwhaasje met tagliatelle en spinazie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. bak 400 Gr verse spinazie 5 MIN. in een pan met 4 EL olijfolie. Kruid met peper, zout, nootmuskaat en knoflookpoeder. Voeg geleidelijk aan 300GR mascarpone en 3 DL melk toe en laat 10 MIN. zachtjes garen tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid intussen 600GR kabeljauwhaasje met viskruiden en wentel de vis in wat bloem. Bak 8 MINUTEN in 1 EL olijfolie en draai halverwege om. Meng de spinazie met gekookte tagilatelle en werk af met geraspte parmezaan en fijngesnipperde peterselie

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie