Kabeljauwhaasje met pestopasta

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in ruim kokend water met een scheutje olijfolie en het Knorr Bouillonketeltje Kip.
  2. Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou dit sausje apart.
  3. Giet in dezelfde pan een scheutje zonnebloemolie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
  4. Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, 5 cl olijfolie, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer.
  5. De pasta afgieten en door de pesto mengen.
  6. Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje met het sausje van look en lente-uitjes.
  7. Kooktip:
  8. Voor een lekker korstje rond de vis, rol je hem (na de kruiding) door wat bloem, dan in een losgeklopt ei en vervolgens door wat broodkruim.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?