Kabeljauwhaasje in papillot

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°.
  2. Spoel de kabeljauwhaasjes onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier.
  3. Maak de groenten schoon en snij de worteltjes in fijne julienne.
  4. Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in julienne.
  5. Pel sjalot en knoflook en hak heel fijn.
  6. Neem 4 stukken aluminiumfolie vouw in twee.
  7. Vouw terug open en boter één kant in het midden in met solo vloeibaar.
  8. Leg de groenten op de beboterde zijde en leg daar bovenop de kabeljauw; kruid met pezo en strooi er wat gehakte dille over.
  9. Plooi de randen enkele keren om zodat er geen vocht kan uitlopen.
  10. Leg de papillotten ongeveer 25 minuten in de warm oven.
  11. Dien op met met aardappelpuree.
  12. Kan ook met, zalm, schelvis....

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?