Kabeljauwhaasje in papillot met groenten en dille

Geloof ons: aan dit lekkere kabeljauwhaasje in papillot zal niemand weerstaan. Overheerlijk uit de oven of 's zomers gewoon zo… van je bbq!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200° C.
  2. Spoel de kabeljauwhaasjes onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier.
  3. Maak de groenten schoon en snijd de worteltjes in fijne julienne.
  4. Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snijd het vruchtvlees in julienne.
  5. Pel sjalot en knoflook en snipper ze heel fijn.
  6. Verwijder de uiteinden van de prinsessenboontjes en snijd ze in stukjes van 2 cm. Kook ze 5 minuutjes beetgaar in lichtgezouten water. Giet de boontjes af en laat ze schrikken onder koud stromend water. Laat uitlekken.
  7. Neem vier stroken aluminiumfolie vouw ze in twee.
  8. Vouw terug open en bestrijk één kant in het midden in met Solo Vloeibaar.
  9. Leg de groentenmengeling op de beboterde zijde en leg daar de kabeljauw bovenop. Kruid met peper en zout strooi er wat dillepluksels overheen.
  10. Plooi de randen enkele keren om zodat er geen vocht kan ontsnappen.
  11. Schuif de vispapillotten ongeveer 25 minuten in de hete oven.
  12. Dien op met met verse aardappelpuree.

Tip

Deze heerlijke vispapillotten kan je ‘s zomers ook perfect op je barbecue klaarmaken. Leg de pakketjes dan een kwartiertje tot twintig minuten op de gloeiend hete grill. Lekker met een aardappel in de schil!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?