Warm de oven op 200 graden, boter de ovenschaal met solo, leg er de vis in, kruid met peper en zout, druppel er wat citroensap over, leg op elk stuk vis een laurierblaadje, wat gesnipperde gedroogde tomaatjes, een beetje pijnboompitjes en een schijfje kruidenboter, zet de vis twintig minuten in de oven op 200 graden. Maak ondertussen de saus door de visfond aan de kook te brengen, bind de fond met maizena expres, giet de room erbij, voeg de saffraan toe en een snuifje currypoeder, laat nog even opkoken en t'is klaar! Ik maak een eenvoudige kruidenboter met bieslooksnippers en basilicum, is zéér lekker op deze vis.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door u025734 op 12 februari 2016 om 19u46
Vandaag eens klaargemaakt. Het was heerlijk. bedankt voor dit goede recept.
Gepost door Monique_14 op 15 februari 2016 om 17u25
Het doet me plezier dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor je reactie.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?