Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 STUKS SJALOTJES
  • 2 TEENTJES LOOK
  • OREGANO
  • 2,5 DL TOMATENPUREE
  • 600 GRAM KABELJAUWFILETS
  • 1 BLIK WITTE BONEN
  • 0,5 DL ROOM
  • PEPER EN ZOUT
  • 2 EETL PANEERMEEL
  • 2 EETL GRUYERE
  • BOTER

Bereidingswijze

  1. FRUIT 2 FIJNGESNEDEN SJALOTJES IN OLIJFOLIE.DOE ER 2 GEPLETTE KNOFLOOKTEENTJES EEN MESPUNT GEDROOGDE OREGANO(OF MARJOLEIN)2N 2,5DL VLOEIBARE TOMATENPUREENBIJ.LAAT 10MIN SUDDEREN TEGEN DE KOOK AAN.LEG 600GR KABELJAUWFILET IN EEN ONDIEPE GROTE OVENSCHAAL.LAAT 1 BLIK WITTE BONEN GOED UITLEKKEN.LEG ZE BIJ DE VIS.ROER 0,5DL ROOM DOOR DE TOMATENSAUS.KRUID DE SAUS NAAR SMAAK BIJ MET PEPER EN ZOUT.LEPEL ZE OVER DE VIS EN DE BONEN.STROOI ER 2EETL PANEERMEEL OVER,VERMENGD MET 2EETL GEMALEN GRUYERE.BELEG MET NOOTJES BOTER EN ZET 20MIN IN DE OVEN OP 175°C..

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?