Kabeljauwfilets met asperges en tagliatelle

Deze kabeljauwfilet met asperges dien je op met zwarte tagliatelle: een kleurrijke en overheerlijke combinatie. Smakelijk!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en snijd de asperges in schuine stukjes en bak deze in Solo.
  2. Pel de rivierkreeftjes en bak de staartjes in Solo.
  3. Snijd de dille, bieslook en dragonblaadjes fijn.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water.
  5. Gaar de kabeljauw in de microgolfoven en werk af met de Solo en de gesnipperde kruiden.
  6. Schik de asperges en de rivierkreeftjes rond de vis.

Tip

Hoe verser je kabeljauwfilet met asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?