Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd8 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes
  • 40 g Solo
  • 400 g kabeljauwfilets
  • 1 preiwit
  • 500 g aardappelen
  • 50 g gepelde garnalen
  • 150 g champignons
  • 4 tajes dille
  • 2 tomaten
  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke vorm en kook gaar.
  2. Was de prei en snijd in flinterdunne reepjes van 5 cm en kook gaar.
  3. Verwijder het vel van de tomaten, ontdoe ze van pitjes en snijd in brunoise (zeer fijn).
  4. Borstel de champignons, verwijder de steeltjes en snijd de hoedjes in lange repen.
  5. Stoof kort aan.
  6. Gaar de kabeljauwfilet in de microgolfoven.
  7. Schik de vis op een bord en versier met de prei, tomaat, champignons, garnalen en dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.