Kabeljauwfilet met oregano

38 (38)
22 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.
  2. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af.
  3. Schuif de schotel in de op 180┬░ C voorverwarmde oven.
  4. Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje.
  5. Breng op smaak met peper, zout en oregano.
  6. Schik de vis op de borden.
  7. Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis.
  8. Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (28)

Gepost door Solo op 08 april 2013 om 19u32

Ofwel kies je een goedkopere, droge witte wijn om enkel in de saus te verwerken. Wil je nadien nog een glaasje wijn drinken bij je maaltijd kan je opteren voor een iets duurdere versie.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?