Kabeljauwfilet met groentekrans

5 (5)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de wortels en de prei in julienne en kook ze beetgaar in 5 dl water met het bouillonblokje .
  2. Laat de groenten uitlekken en voeg de witte wijn aan de bouillon toe en vervolgens de room.
  3. Kruid met peper, zout en curry en laat heel even inkoken.
  4. Bak de vis heel kort aan in wat Solo.
  5. Schik de filets in een beboterde ovenschaal, overgiet met de roomsaus en laat 12 minuten verder garen in de oven op 180 °C.

Tip

Serveer met pasta of rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 26 juli 2011 om 19u50

Blij te horen dat het gesmaakt heeft, Inge!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?