Recept 35*** (4 stemmen)

Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de kabeljauw in stukken.
  2. Meng de bloem met het ei en het water.
  3. Breng het beslag op smaak met peper en zout.
  4. Pel en snipper de ui.
  5. Stoof aan in de Solo Vloeibaar en voeg er de kikkererwten aan toe.
  6. Giet er het blik tomaten bij en breng op smaak met peper, zout, laurierblad en de gepelde en versnipperde lookteentjes.
  7. Laat 15 minuten zacht sudderen.
  8. Haal de vis door het beslag en bak in de hete Solo Frituurvet.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie