Kabeljauw uit de oven
Gek op kabeljauw in de oven? Je maakt het dan ook in een handomdraai: ontdek hoe met dit eenvoudige recept. Heerlijk met een slaatje of aardappelen.
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kabeljauwfilets (ong 150 gr elk)
- 3 el olijfolie
- sap van een 1/2 citroen
- 2 el broodkruim of paneermeel
- 2 tenen knoflook, geplet
- 1 tl tijm
- 2 el gehakte peterselie
Bereidingswijze
- Leg de gekruide kabeljauwfilets op ingevet bakpapier op de bakplaat.
- Vermeng de olijfolie met het citroensap, broodkruim, knoflook, tijm en peterselie. verdeel over de visfilets en druk lichtjes aan.
- Zet 15 min in het midden van de oven op 200°C, laat vervolgens eventueel nog even bijkleuren onder de gril.
- Serveer met een frisse salade en gestoomde of gekookte aardappelen
Andere Solo-leden over dit recept (10)
Gepost door WAnn op 04 december 2015 om 20u34
Zéér gemakkelijk en zéér lekker!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?