Kabeljauw uit de oven met cherrytomaatjes, feta en olijfringetjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de vis in een licht ingevette ovenschaal. Bestrooi de vis aan beide kanten met peper naar smaak en besprenkel ze met olijfolie.
  2. Verdeel de cherrytomaatjes, over de visfilets en verkruimel er ook de feta over. Verdeel de olijfringetjes over het geheel.
  3. Zet de schotel 15- 20 minuten in het midden van de oven.
  4. Bak ondertussen de krieltjes regelmatig kerend goudbruin.
  5. Strooi de verse peterselie over de vis en serveer met de krieltjes. Ik had kabeljauwhaas, deze is dikker dus een iets langere oventijd ( 5-10 minuten)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 09 november 2018 om 20u18

De sterren zijn van manlief, die bij de eerste hap al mmmmmm ten gehore bracht

Hoeveel sterren geef jij dit recept?