Kabeljauw-ovenschotel met gemengde groenten en witte wijnsaus

Ingrediënten voor 4 personen

  • Solo Vloeibaar
  • 600 g kabeljauwfiletm (1 stuk of 4 van 150 g)
  • 400 g julienne groenten
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vis
  • 4 dl witte wijn
  • 1 pakje Knorr droge Vissaus
  • Knorr Aromat

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 180┬░.
  2. Warm een pan, giet er de vloeibare margarine in en stoof er de groenten in gedurende 3 minuten. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vis en 3 dl water toe en laat op zacht vuur en met een deksel op de pot gedurende 8 minuten stoven.
  3. Giet de groenten in een ovenschotel en schik daarop de vis. Kruid met peper en Aromat. Giet er de helft van de witte wijn bij en dek af. Schuif in de oven en laat 12 minuten garen (ook bij 1 groot stuk).
  4. Bereid ondertussen in een pannetje het pakje Knorr Droge Vissaus met de rest van de wijn.
  5. Verdeel de vis in porties en schik deze op de borden. Giet de saus in de schotel van de vis en roer er de groenten voorzichtig bij.
  6. Schik de groenten met de saus langs de vis en dien op met gekookte aardappelen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?