Altijd weten wat je gaat eten?
Kabeljauw met venkel en tomaat
Bereidingswijze
- Pel de ui en hak hem fijn. Maak de venkel schoon en snijd hem in grove stukken.
- Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken. Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
- Bestrijk een ovenschotel met olie, verdeel de ui over de bodem en leg er de kabeljauw op.
- Leg de groenten rond de vis en giet er de wijn over. Kruid met peper en bonenkruid. Leg op ieder stuk vis een plakje limoen.
- Plaats de schotel gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C.
- Serveer met spinaziepuree.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?