Recept 35*** (5 stemmen)

Kabeljauw met tomatensalsa

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten(1)

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruis de tomaten in en leg ze even in kokend water. Ontvel ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de rode ui, snijd het pepertje in reepjes en hak de koriander grof.
  2. Meng de tomatenblokjes, de uisnippers, het pepertje, de koriander en de olijfolie.
  3. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin de kabeljauwfilet gedurende ongeveer 8 minuten gaar.
  4. Serveer de vis en geef de salsa er apart bij.
Tip

Lekker met 300 g gekookte rijst waar je 2 eetlepels geraspte kokos doorheen schept, en een groene salade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door baert1 op 21 juli 2017 om 17u51

supperlekker en ook lekker fris met dit mooie weer

Gepost door Solo op 27 juli 2017 om 09u49

Dag Baert, groot gelijk want het is een top gerechtje! Hopelijk heeft het jou ook zo goed gesmaakt! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?