Ingrediënten voor 4 personen
- 4 KABELJAUWFILETS
- 500 GR PRUIMTROSTOMATEN
- 3 TEENTJES KNOFLOOK
- 125 GR MOZZARELLA
- 2 EL GROENE PESTO
- 2 EL PIJNBOOMPITTEN
- 2,5 EL OLIJFOLIE
- 2 EL PROVENCAALSE KRUIDEN
- PEPER EN ZOUT
Bereidingswijze
- Snij het knoflook fijn, snij de mozzarella en de tomaten in schijfjes
- verwarm de oven voor op 200°C
- Vet een ovenschaal in met 1/2 EL olijfolie. Dep de vis droog, kruid met peper en zout, en leg in de ovenschaal, verdeel er de pesto over
- Meng het knoflook met de provencaalse kruiden en strooi de helft over de vis
- leg de schijfjes mozzarella en tomaten over de vis, besprenkel met 2EL Olijfolie en bestrooi met de rest van de knoflookkruidenmengeling. Zet 30 à 35 minuten in de oven
- rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?