Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr gepelde tomaten in zijn geheel
- 0,5 kg diepvriesprei in ringen
- 4 st kabeljauwfilet van ca. 150 à 200 gr
- 2 el olijfolie
- 100 gr amandelnootschilfers
- 2 pakjes Boursinkaas met look en fijne kruiden
Bereidingswijze
- 1.Verwarm de over voor op 180°. Vet de ovenschotel in met 2 el oflijfolie.
- Leg op de bodem de diepgevroren preiringen.
- Daarbovenop komen de gepelde tomanten, in zijn geheel. Druk deze een beetje plat.
- Leg de kabeljauwfilets hierboven op.
- Snij de Boursin horizontaal in twee en leg op elke filet een plak. Strooi er de hazelnootschilfers over.
- Zet 45' in de oven.
- Serveer met puree, rijst of aardappel.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?