Kabeljauw met spek, bladspinazie en bieslookroom

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de wijn inkoken met de wijnazijn, de gehakte sjalotten, tijm, laurier en peper.
  2. Verwarm de oven voor op 180°. Als de saus bijna volledig is ingekookt, voeg dan de Solo Crèmefine Cuisine toe en laat nogmaals inkoken.
  3. Wrijf deze basis door een zeef en voeg dan beetje bij beetje de Solo toe. Kruid naar smaak met peper, zout en cayennepeper.
  4. Voeg de gehakte bieslook toe, maar niet meer laten koken.
  5. Wikkel het spek rond de kabeljauw en gaar in de oven gedurende 12 minuten.
  6. Stoof en kruid de bladspinazie.
  7. Schik de spinazie in het midden van het bord.
  8. De kabeljauw komt op de spinazie en de bieslookroom er rond.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?