Verwarm de oven voor op 200° en zet een grote kom water op om de tagliatelle in gaar te koken.
Maak de prei schoon, was hem en snijd hem in fijne ringen. Verhit de boter in een pan. Stoof hierin de prei (neemt snel 15 min in beslag)
Ondertussen: Dep de kabeljauwfilets droog en kruid met peper en zout en doe er een klein beetje olijfollie over en zet 15 min in de oven op 180°. Na 5 minuten best de tagliatelle aan het kokende water toevoegen en al dente koken (ongeveer 8-10min)
Stuif over de prei 2 eetlepels bloem heen en bak hem kort aan.
Blus de prei af met 250 ml water en de 250 ml melk. Breng aan de kook en laat nadien nog ca. 3 minuten zachtjes koken.
Roer het bouillonblokje en de graanmosterd erdoor. Breng de saus op smaak met zout, peper en citroensap
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Monsterbaby op 13 november 2014 om 12u42
Ik kan persoonlijk zeggen dat dit gerecht bij al mijn vrienden al héél goed in de smaak is gevallen.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?