Bereidingswijze
- Kabeljauw met peterseliekorst4 stukken kabeljauwhaasje
- 30 gr boter
- 2 sjalotten, gesnipperd
- 1 teentje look, geperst
- 80 gr broodkruim
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de sjalot en de knoflook toe en roer tot ze zacht zijn. Roer er het broodkruim en de peterselie toe en laat het geheel afkoelen.
- Kruid de vis met peper en zout en schep het kruim er op. Druk goed aan en leg in een braadslede.
- Bak de vis 15 à 20 minuten op 180°C.
- Opdienen met aardappelpuree en zeekraal en witte wijnsaus.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door decremergonda op 11 januari 2011 om 17u33
Een aanrader... Heel lekker.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?