Kabeljauw met paprika en champignons
Kabeljauw met paprika en champignons is een eenvoudige, maar overheerlijke ovenschotel vol zuiderse smaken. Verrassend simpel en lekker!
45 min
Bereidingswijze
- Benodigdheden: 500 gr kabeljauwfilet, 2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 250 gr champignons, 1 eetlepel boter, 1 glas witte wijn, peper, zout. Bereiding: Vet een ovenschaal in. Strooi wat zout en peper over de kabeljauwfilets en leg ze in de ovenschaal. Maak de uien schoon en snipper ze. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in fijne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de uien. Voeg dan de paprika’s en de champignons toe en bak deze even mee. Schep het groentemengsel over de vis. Giet er een glas wijn bij en zet de schaal 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Tip
Voeg aan deze kabeljauw met paprika en champignons enkele eetlepels gehakte olijven toe voor een extra zuiderse toets.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door fieke77 op 11 november 2008 om 20u11
Een heel lekker en eenvoudig recept!! Bedankt!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?