Kabeljauw met paprika en champignons

Kabeljauw met paprika en champignons is een eenvoudige, maar overheerlijke ovenschotel vol zuiderse smaken.  Verrassend simpel en lekker!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: 500 gr kabeljauwfilet, 2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 250 gr champignons, 1 eetlepel boter, 1 glas witte wijn, peper, zout. Bereiding: Vet een ovenschaal in. Strooi wat zout en peper over de kabeljauwfilets en leg ze in de ovenschaal. Maak de uien schoon en snipper ze. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in fijne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de uien. Voeg dan de paprika’s en de champignons toe en bak deze even mee. Schep het groentemengsel over de vis. Giet er een glas wijn bij en zet de schaal 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C.

Tip

Voeg aan deze kabeljauw met paprika en champignons enkele eetlepels gehakte olijven toe voor een extra zuiderse toets.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door fieke77 op 11 november 2008 om 20u11

Een heel lekker en eenvoudig recept!! Bedankt!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?