Recept 55***** (1 stem)

Kabeljauw met olijven

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn.
  2. Giet de Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en voeg er de ui en tijm bij.
  3. Sauteer tot de ui glazig wordt.
  4. Giet de witte wijn over de ui en kook in.
  5. Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
  6. Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
  7. Neem van het vuur en serveer met een groene sla.
  8. Italiaanse ciabatta of focacciabrood maakt deze maaltijd compleet.
Tip

Dit gerecht kan zonder de witte wijn, maar de wijn geeft zo veel meer smaak.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie