Kabeljauw met oesterzwammen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°, hete lucht of 200° electrisch.
  2. Halveer de kerstomaatjes en leg ze met de snijzijde naar boven op een bakplaat.
  3. Besprenkel met 3 el olijfolie, bestrooi met de tijm en de knoflook, kruid met pezo.
  4. Rooster ze ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Scheur de oesterzwammen kleiner en bak ze op een hoog vuur gedurende 3 à 5 minuten in 2 el solo en 1 el olijfolie, kruid met pezo.
  6. Kruid de kabeljauw met pezo en bak de vis gaar in 1 el solo en 1 el olijfolie.
  7. Dresseer de vis op warme borden met de tomaatjes, de oesterzwammen, rucola en gekookte aardappelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?